Gündəlik rasionumuzda xərçəng saçan təhlükə – Economic.Az
MƏZƏNNƏLƏR
FreeCurrencyRates.com

QAYNAR XƏBƏRLƏR

Gündəlik rasionumuzda xərçəng saçan təhlükə

Türkiyəli həkim Canan Karatay gündəlik rasionumuzda geniş istifadə etdiyimiz soğanın xərçəngə yol açdığını bildirib.

Professorun sözlərinə görə, soğan qızardılanda təkcə içindəki xeyirli maddələr və antibiotiklər məhv olmur. Eyni zamanda soğanda kanserogen maddə əmələ gəlməsi müşahidə edilir.

Qeyd edək ki, kanserogen insan vücudunda gələcəkdə xərçəng yarada biləcək zərərli maddədir.

Canan Karatay soğanın çiy halda yeməyin çox faydalı, həmçinin də ziyansız olduğunu əlavə edib.

Mənbə: Haber Global

Mənbə: Oxu.Az

BƏNZƏR MƏQALƏLƏR

Top